Ieder gezin gezond: Webinar!

Ieder gezin gezond: Webinar!

Yes ik ga het doen! Vrijdag 14 mei om 20.00 uur ga ik een webinar geven. Waar dit over zal gaan? Lees even mee.

Gezondheid gaat veel verder dan alleen gezonde voeding en sporten. Het gaat ook over je mentale gesteldheid. Hoe voel jij je? Hoe reageer je op je kinderen? Sta je stil waarom jij dit op deze manier doet?

Ieder gezin gezond staat voor fysieke gezondheid (voeding en beweging) en mindset van kinderen en hun ouders. Iedere verandering die je daadwerkelijk doorzet begint met mindset!

Vrijdag 14 mei om 20.00 uur, vertel ik je hier graag meer over tijdens dit webinar. Ik laat je kennismaken waarom mindset zo belangrijk is en hoe je de opvoeding, inclusief voeding en gezondheid, ontspannen kunt maken voor jezelf en de kinderen. Je krijgt in deze webinar de gelegenheid om je vragen te stellen over voeding en gezondheid. Aanmelden voor dit webinar kan hier.

Tot dan!

Liefs,
​​​​​​​Priscilla ?‍♀️

Schrijf een reactie