Ik ben ook maar moeder

Ik ben ook maar moeder

Vandaag een hele korte blog, waarin ik jou als moeder duidelijk wil maken dat het niet allemaal perfect hoef te zijn. Want wees eens eerlijk naar jezelf, vaak willen wij dat wel, proberen wij dat wel, maar is het nu echt zo erg wanneer je een keer een tegenslag hebt of het niet zo gaat als je had gewild? Naar mijn mening is dat helemaal niet erg, het is menselijk en hoort nu eenmaal bij het leven.

Ik ben ook maar moeder…
Dit klinkt misschien wat negatief, maar zo moet je het niet zien, het wil alleen maar zeggen:

  • ik ben niet perfect
  • ik doe niet alles altijd maar goed
  • ik ben ook maar mens
  • probeer te doen wat ik goed vind voor mijn kind
  • volg mijn eigen moedergevoel
  • luister naar een ander en neem het in overweging.

Maar vooral ben ik moeder en probeer het beste te doen voor Jack. Niet iedereen zal het altijd met mijn keuzes eens zijn, maar dat vraag ik ook niet. Iedereen doet het op een manier en dat maakt ons juist ook zo sterk en uniek. Allemaal op een eigen manier proberen wij het beste te doen voor onze kleintjes, of misschien al grotere kids. Zoals het hoort! Doe jij al wat je hart je ingeeft? Of ben je toch ook gevoelig voor wat de omgeving ervan zal vinden?

 

Schrijf een reactie