Life is short, eat cookies for breakfast

Life is short, eat cookies for breakfast

Vanochtend weer eens de keuken in gedoken om te bakken en deze heerlijke chocolade chip koekjes zijn het resultaat. 

Deze chocolade chip cookies zijn hier thuis erg favoriet. Het leukste vind ik dat ik deze samen met Jack kan maken en wij op dat moment echt een momentje samen zijn. Het opeten na het bakken… dat doet Jack het liefste alleen. Geef hem eens ongelijk ­čśë ik zal het recept met jullie delen, zodat jullie het ook (samen met de kids) kunnen uitproberen)

  • 3 rijpe bananen
  • 180 gr. havermout
  • stukjes chocolade (liefste puur)
  • snufje kaneel

Prak de bananen goed in een kom. Doe dan de havermout en de stukjes chocolade erbij. Spatel goed door elkaar. Schep kleine bergjes op een bakplaat met bakpapier. Doe de koekjes in de voorverwarmde oven (180 gr.) en bak ze in 25 minuten goudbruin. ENJOY!

Schrijf een reactie