Gezondheidsbeurs 2020

Gezondheidsbeurs 2020

Wauw ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen. Het gaat echt gebeuren. Dit jaar ben ik één van de sprekers op de gezondheidsbeurs in Utrecht! ?

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari zal ik een presentatie geven over gezonde voeding en hoe makkelijk dit te combineren is met het gezin. Food art zal ook een onderdeel zijn tijdens deze presentatie. Op een leuke manier zal ik presenteren dat het vaak een kwestie is van dat wij moeilijker denken dan het eigenlijk daadwerkelijk is.

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/priscilla-korthof/

Lijkt het je leuk om bij de gezondheidsbeurs aanwezig te zijn? De beurs is van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Vele stands om inspiratie op te over gezondheid, voeding en alles wat hiermee samenhangt. Dit keer mag ik een aantal gratis entreetickets weggeven ter waarde van €20,-. Wil jij één van de gelukkig zijn? Reageer dan onder deze blog waarom jij dit jaar aanwezig wilt zijn bij de Gezondheidsbeurs en wie weet ontvang jij één van de gratis tickets die ik mag weggeven. ?

Morgen komt er weer een recept online te staan, voor nu een mooie zondag allemaal!

Liefs, Priscilla

Schrijf een reactie