Frambozen met pure chocolade

Frambozen met pure chocolade heerlijk zoet en nog gezond en lekker ook, daar hou ik van ❤. Wist je dat er 17 bewezen voordelen van pure chocolade zijn? En dat frambozen een goede fruitsoort is voor vrouwen? Dat is 1 + 1 toch, en heren jullie mogen hier natuurlijk ook lekker van genieten. Zo zijn beide erg goed voor hart en bloedvaten en ondersteunen een stabiele bloedsuikerspiegel.

Je kan diverse heerlijke toetjes/tussendoortjes maken:
Chocolademousse van pure chocolade en frambozen.

Pure chocolade eerst laten smelten en dan heerlijk je frambozen erin laten vallen.

Pure chocolade laten smelten, afkoelen en kleine stukjes frambozen erdoor. Verdelen in kleine vormpjes en je hebt je eigen bonbons gemaakt.

Kan jij deze lijst nog aanvullen?

En wat natuurlijk helemaal geweldig is: dat je heerlijk met je kinderen dit gaat maken. Samen bereiden en samen koken, al vind Jack het samen bereiden erg leuk maar het opeten doet hij liever alleen ?.

Liefs,

Priscilla ?

 

Schrijf een reactie