Het nieuwe logo!

Het nieuwe logo!

Het was tijd voor verandering, een leuke, positieve wending geven aan daar waar ik voor sta: Voeding, gezondheid en het hele gezin! Dus ben ik Ingrid Vreijsen om de tafel gaan zitten en heb ik samen met haar bedacht welke frisse wind belangrijk was voor mij en wat Foodies and Family uitstraalt. Mijn vorige logo paste bij mij toen ik Foodies and Family opstartte, in de jaren erna is er veel gebeurd en is Foodies and Family gegroeid. Ik kreeg duidelijk voor ogen wat ik wilde en daar is dit nieuwe logo het resultaat van! Van alleen voedingsplannen en coaching ben ik gegroeid naar kinderkookworkshops, het aanbieden van groente – en fruitboxen voor kinderen en hun ouders om hen kennis te laten maken met verschillende soorten groente en fruit en kookworkshops tijdens kinderfeestjes.  Ongelofelijk trots op wat ik de afgelopen periode heb bereikt, mede dankzij jullie allemaal natuurlijk!

Het nieuwe logo ben ik ongelofelijk trots op en past helemaal bij wat  ik jullie wil bieden. Wat vinden jullie ervan?

P.s: in al mijn enthousiasme… Voor jullie verandert er helemaal niets. Ik blijf lekkere, leuke, makkelijke recepten met jullie delen! De producten in de webshop blijven hetzelfde en ik zal jullie blijven verrassen met nieuwe blogs.  Wel zal de website één deze dagen aangepast worden, zal het nieuwe logo op de website verschijnen en zijn er een aantal kleine aanpassingen in de lay-out van de website. Allemaal achter de schermen.

Fijne woensdag en tot de volgende blog!

Liefs,

Priscilla

?‍♀️?‍♀️

Schrijf een reactie